No12.blogg.se

april april. .

Publicerad 2014-03-31 22:05:01 i Allmänt,

Jaha vänner..vecka 14 alltså. Vad hände här liksom? Imorgon är det visst första april. Då jag upplever mig själv som lika vaken som Leif GW på valium just nu, så är chanserna ganska stora att jag kommer gå på minsta lilla skämt..så bring it on. Kanske kan tom dotterns "titta där springer en död älg" , gå hem. Själv skulle jag gärna lura mina elever imorgon och ska göra mitt bästa. Hade ju varit kul att dra till med en extrainsatt vaccination eller klasskontroll av forvårtor eller liknande. .får ta natten till att komma på. 
 
För övrigt känns det som att en del av det som händer just nu, är ett aprilskämt. Dels på privat nivå och dels på utanför-mina-fyra-väggar-nivå.
Privat så är det ett skämt att mina fönster är så smutsiga,  så att det snart kommer vara någon som skrivit "sanitär oangelägenhet" över dem..får nog bli helgens projekt. 
Det är också ett skämt att tusentalssiffran på lönelappen sjunkigt lika snabbt som titanic, när du legat hemma sjuk. Detta trots att du sängliggandes hjälpt till att planera upp lektionerna du missar. Inom samma ram ryms försäkringskassan och vab..inga motiveringar där..aprilskämt. Japp. 
 
Aprilskämt ska väl dock egentligen generera skratt och leenden. Om jag lämnar skämten så finns det ändå saker som ger just det sista.  Som att träffa barnen efter en vecka utan dem och höra sonen säga att han vill äta "pytteliten panna" till kvällsmat.  Eller att märka att bilen, efter du varit på en jobbig begravning,  stannar på en random gata i stan och pojkvännen försvinner ut och innan du fattat vad som hänt, så sitter du med en roskvast i famnen som får Björn Ranelids ansikte att blekna. Även känslan att vara omringad av fantastiska vänner och underbar familj,  gör att man glömmer vardagens bekymmer som så smått klänger sig fast.
 
I världen då? Jo det är ett skämt att man ska behöva dö när det vankas fotbollsmatch. 
 
Over and out.
 
 

Tankar en vanlig måndag..med en Bumblebee-skjutare på ryggen. .

Publicerad 2014-03-10 17:14:38 i Allmänt,

Några tankar och tillbakablickar så här en helt vanlig måndag. Någon kronologisk ordning orkar jag inte bry mig om, utan tänker bara "låta det ske" (för att citera Peter Magnusson som en helt fantastisk Lars Vinterdäck).
 
OS då. Ja..jag har ju gått in i en relation och stoltserat med mitt idrottsintresse. Har nog dock aldrig sett så lite OS i hela mitt liv. Tänker dock lägga hela skulden på kanalerna som OS behagar visas i. Va faen är grejen liksom?  Är oftast hyfsat tillfreds med mitt kanalutbud på 1 ,2,4, 6 och svtb..men känner mig smått deprimerad.  Funderar på att planera upp nån sorts miniprotest inför nästa OS.. tips mottages tacksamt (hungerstrejk is out of the question).
 
Influensa då. Har de senaste dagarna sagt meningen "Jag har aldrig varit så sjuk i hela mitt liv!" typ femtielva gånger. Vad hände liksom?  För att ge en bild av mina åkommor som får spetälska och tyfus att blekna, så hade jag ett tandkött som såg ut som om skönhetsdoktorn slant med botoxsprutan och köttade in dubbel dos i käften på mig.  Upptill detta hade jag vita kratrar a.k.a  blåsor, som gjorde det näst intill omöjligt att fundera på något annat än sondmatning. Halsmandlarna är ju också intressant.  Men in fact så äckliga så jag struntar i att beskriva dem.   Migränen som nog kan jämföras med ..nä..kommer inte på något. .hade hellre fött trillingar som sagt, utan bedövning (är ganska säker på att jag inte har några trillingmammor i min läsarskara..så no stepping on toes I hope). Typ 40 graders feber som genererade inte fullt så upphetsande svettflod, samt frossa som antagligen hade varit bra att utnyttjat för diverse hårbottagningstekniker.  Vartenda hår på kroppen stod i givakt.  Lyckades även med en hallucination. Har aldrig knarkat (förutom under denna influensa då, iprenkapslar och Alvedon guppar nog fortfarande runt i denna kropp), men lyckades få syn på en del maskrosor i taket..såatte. Som tur var blev jag mycket väl omhändertagen av K och sedan av päronen som tog hand om mina barn. Tack♥
Till slut återsåg jag mina elever,  som ifrågasatte om jag fortfarande fick lön. 
 
Melodifestivalen då. Har följt den dåligt i år alltså.  Haft annat viktigare för mig helt enkelt♥. Har sett två delfinaler och sågade den ena kraftigt på fb. Skrev nåt om Sanna Nielsens joik..och ja..den får jag väl äta upp. Har inte så mycket att säga. .förutom att Anton Ewald kanske skulle tagga ner en smula.  Vad har han släppt ett par singlar eller?  Dålig koll..men känns som att det behövs lite mer än dans och förmågan att ta sig i skrevet för att vinna. Att sen beskylla media för sistaplatsen är ju..ja..nej..no comments. Själv funderar jag på friidrotts-vm nästa år. Har faktiskt saxat 1,25 m 1994-1995. Kommer jag sist mot Emma Green Tregaro (heter hon Tregaro som skild? )och andra som vet hur det där går till, så tänker jag skylla på alla andra förutom min egen insats. Sådeså!
 
Livet då. Bortsett från att en lottovinst hade varit mer än välkommet, så mår jag wonderful. This is da shit guys! ♥♥♥
 
Ser framemot fredag i glada gamla (som i unga fantastiskt snygga) brudars lag samt en lördag med celebert besök av kusiner med bihang. Trevligt vänner, trevligt! 
 
/M
 

Om

Min profilbild

Slöinge

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela